Home Carti PDF Managementul clasei de elevi

[PDF] Managementul clasei de elevi

Coperta Carte Managementul clasei de elevi

Iti doresti sa citesti cartea Managementul clasei de elevi publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Managementul clasei de elevi

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Studiul ofera, atat prin structura, cat si prin continut, o serie de raspunsuri la problemele controversate pe care le ridica procesele si fenomenele psihopedagogice de instruire si de educare la nivelul clasei de elevi, utilizand ca modalitate explicativ-teoretica paradigma manageriala. Scopul analizei – adresata in egala masura educatorilor, invatatorilor, institutorilor, dar si profesorilor interesati de perfectionarea activitatilor, a climatului si a relatiilor educationale – il reprezinta insusirea principalelor repere si constientizarea statutului managementului clasei de elevi in programul de formare initiala si continua a cadrelor didactice. Cuprins: Managementul clasei – orizonturi si perspective; Structura dimensionala a managementului clasei; Nivelul interactional al managementului clasei; Consecinte negative ale unui management defectuos al clasei; Situatiile de criza educationala in clasa de elevi; Stiluri si strategii de interventie ale cadrului didactic in situatii de criza educationala….

Cartea Managementul clasei de elevi PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.