Home Carti PDF Mandolina capitanului Corelli

[PDF] Mandolina capitanului Corelli

Coperta Carte Mandolina capitanului Corelli

Iti doresti sa citesti cartea Mandolina capitanului Corelli publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Mandolina capitanului Corelli

Editura: Curtea Veche

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: …si, astfel, istoria descinde brusc peste acest minuscul univers pierdut intr-o azurie Mare Ionica, impletind vieti, starnind pasiuni, aruncand cartile destinului intr-un vartej ametitor, deconcertant. Iar vocile si episoadele se succed intr-un flux alert, ritmat si captivant, in care sunt antrenati un romantic capitan italian, fire de artist, care prefera sa substituie invariabilului Heil Hitler! propriul sau Heil Puccini!, doctorul Iannis, pasionat de scrierea unei istorii a insulei, Pelagia, fiica acestuia, de care capitanul Corelli este iremediabil inamorat, inconfundabilul Il Duce, logoreic si delirant, un sensibil si introvertit soldat italian cunoscut ca L’Omosessuale, Mandras, pescarul devenit din amorez ridicol partizan deziluzionat… Si galeria multicolora a personajelor continua….

Cartea Mandolina capitanului Corelli PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.