Home Carti PDF Manual de folosire a vietii cu dialoguri intre Frica si Adevar

[PDF] Manual de folosire a vietii cu dialoguri intre Frica si Adevar

Coperta Carte Manual de folosire a vietii cu dialoguri intre Frica si Adevar

Iti doresti sa citesti cartea Manual de folosire a vietii cu dialoguri intre Frica si Adevar publicata de ATMAN? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Manual de folosire a vietii cu dialoguri intre Frica si Adevar

Editura: ATMAN

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Societatea moderna este saturata de electronice – iPad-uri, calculatoare, telefoane mobile, masini, si asa mai departe, si toate acestea vin cu un accesoriu important: un manual care te invata cum sa folosesti si sa ingrijesti dispozitivul respectiv. In cartea sa – Manual de folosire a vietii, Tom Shadyac raspunde la o intrebare provocatoare insa totodata simpla: este posibil ca si viata sa vina cu un set similar de linii directoare?Inspirat de poeti, profeti si filosofi, Shadyac, omul din spatele unor filme celebre, aduce un nou suflu in domeniul cartilor de dezvoltare personala si spiritualitate. Invitandu-ne intr-o conversatie care este atat o provocare cat si un motiv serios de reflectare, ni se ofera exemple din lumea inconjuratoare, natura si idealurile si perceptele celor mai vechi civilizatii de pe pamant intr-o serie de eseuri si dialoguri intre vocile adevarului si fricii. Si prin acesta analiza, ni se deschid ochii la un principiu de baza care ar trebui sa ghideze rasa umana: iubirea. Acest singur principiu este, in esenta, manualul nostru de operare… si instructiunile sale sunt foarte simple. Intrebarea la care el isi propune sa raspunda este: avem oare curajul de a trai in conformitate cu acest precept – sa pasim in afara modului in care functioneaza? Avem oare curajul de a schimba si a renunta la ideile care au dus la razboi, saracie, genocid si distrugerea mediului?Cu viziunea inspiratoare a lui Shadyac asupra a ceea ce poate fi lumea si impreuna cu sfatul sau simplu despre cum sa ne apropiem de acest tel, raspunsul la aceste intrebari va fi un rasunator DA ….

Cartea Manual de folosire a vietii cu dialoguri intre Frica si Adevar PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.