Home Carti PDF Manual de jurnalism de Mihai Coman

[PDF] Manual de jurnalism de Mihai Coman

Coperta Carte Manual de jurnalism

Iti doresti sa citesti cartea Manual de jurnalism scrisa de Mihai Coman si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Reorganizat intr-un unic volum la editia a treia, Manualul de jurnalism este prima colectie romaneasca exhaustiva de lucrari in domeniul mass-mediei. Studiile actualizate in conformitate cu noile tendinte ale practicii jurnalistice prezinta numeroase exemple, dar si greseli din presa romaneasca postdecembrista, insotite de explicatii detaliate. Structurat in sase parti dedicate documentarii, tehnicilor de redactare, stirii, presei scrise, audiovizualului si jurnalismului digital, manualul este un instrument de lucru indispensabil pentru studentii la jurnalism si pentru toti cei care lucreaza in acest domeniu. Cuprins: Documentarea Tehnici de redactare Elemente de redactare a textului jurnalistic Titlul jurnalistic Stilul jurnalistic Stirea Presa scrisa Reportajul Ancheta si jurnalismul de investigatie Un gen de granita: feature Audiovizualul Interviul de televiziune Reportajul de radio Dezbaterea si talk-show-ul de televiziune Jurnalismul digital Scriitura pentru medii digitale Jurnalismul online O introducere in radioul online..

Cartea Manual de jurnalism in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.