Home Carti PDF Manual de psihologia dezvoltarii. O abordare psihodinamica de Florinda Golu

[PDF] Manual de psihologia dezvoltarii. O abordare psihodinamica de Florinda Golu

Coperta Carte Manual de psihologia dezvoltarii. O abordare psihodinamica

Iti doresti sa citesti cartea Manual de psihologia dezvoltarii. O abordare psihodinamica scrisa de Florinda Golu si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Preocuparile privind dezvoltarea umana sunt centrale in psihologie, dar ele nu lipsesc nici din alte domenii. Florinda Golu analizeaza teoriile unora dintre cei mai importanti psihologi, sociologi, medici, antropologi si biologi care au studiat dezvoltarea personala, oferind o viziune panoramica asupra inlantuirii ciclurilor vietii, cu continuitatile si discontinuitatile lor. Numeroase studii de caz efectuate de autoare sau de cercetatori din strainatate vin sa ilustreze si sa completeze expunerile teoretice. Avand la baza cele mai recente studii din domeniu, Manualul de psihologia dezvoltarii este destinat atat studentilor si profesorilor de la facultatile de psihologie si stiintele educatiei, cat si psihologilor practicieni si consilierilor scolari. Din cuprins: Dezvoltarea umana; Perioada prenatala; Nasterea. Nou-nascutul; Copilaria mica (1-3 ani);Prescolaritatea (3-6 ani);Mica scolaritate (6-10/11 ani);Preadolescenta (10/11-14/15 ani);Adolescenta (14/15-18/20 de ani);Virstele adulte si maturizarea; Tineretea (20-35/40 de ani);Maturitatea (40-65 de ani);Batranetea (peste 65 de ani);Sfarsitul vietii…

Cartea Manual de psihologia dezvoltarii. O abordare psihodinamica in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.