Home Carti PDF Manualul canibalului de Carlos Balmaceda

[PDF] Manualul canibalului de Carlos Balmaceda

Coperta Carte Manualul canibalului

Iti doresti sa citesti cartea Manualul canibalului scrisa de Carlos Balmaceda si publicata de Vellant? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Vellant

Descriere completa: Manualul canibalului propune o meditatie asupra istoriei dramatice a Argentinei secolului al XX-lea, deghizata insa in spatele unei scriituri lejere, care aspira la mobilizarea tuturor simturilor, cu un accent special pus pe placerea gustului. Acest roman al retetelor celor mai apetisante si al combinatiilor celor mai savuroase ascunde, de fapt, dramele sangeroase ale istoriei, violenta inscrisa in fiecare individ si formele terifiante ale patologicului. O generatie de bucatari de origine italiana preiau pe rand restaurantul Almacen Buenos Aires din Mar del Plata, supranumit „orasul fericirii“. De-a lungul vremii, in restaurant se perinda mode culinare, succese gastronomice eclatante, povesti de dragoste inmiresmate de mirodenii si ierburi aromatice. Carlos Balmaceda, scriitorul argentinian nascut la Mar del Plata in 1954, este jurnalist si autor a patru romane: La plegaria del vidente (Rugaciunea vizionarului) (1999), El evanghelio de Evita (Evanghelia Evitei) (2003), Manual del caníbal (Manualul canibalului) (2005) si recentul El punal de Dido (Pumnalul Didonei) (2007). Preocupat de la inceputurile sale ca scriitor de destinul tulburator al Argentinei, tara de emigranti strabatuta periodic de dictaturi si crize majore, Balmaceda face un important pas inainte odata cu al treilea roman al sau, publicat in Spania, Germania, Olanda, Mexic si acum in Romania, la Editura Vellant…

Cartea Manualul canibalului in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.