Home Carti PDF Marea carte de jocuri logice. 197 de probleme, enigme si ghicitori

[PDF] Marea carte de jocuri logice. 197 de probleme, enigme si ghicitori

Coperta Carte Marea carte de jocuri logice. 197 de probleme, enigme si ghicitori

Iti doresti sa citesti cartea Marea carte de jocuri logice. 197 de probleme, enigme si ghicitori publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Marea carte de jocuri logice. 197 de probleme, enigme si ghicitori

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: “Marea carte de jocuri logice” este o colectie unica de ghicitori, probleme si enigme care au surprins, amuzat si pus in dificultate de-a lungul mileniilor. Sunt enigme uimitoare din Egiptul antic si din China imperiala, jocuri din America si Japonia, care solicita din plin capacitatea intelectuala, si sute de puzzle-uri complicate de pe tot mapamondul. Toate raspunsurile si explicatiile sunt incluse, ceea ce transforma aceasta carte intr-o fascinanta istorie a enigmisticii. Puteti rezolva Ghicitoarea Sfinxului (Egipt, 8000 i. Hr.), Problema clasica a lui Sun Tzu (China, 400 d. Hr.), Podurile din K√∂nigsberg (Prusia, 1776), Problema lui Monty Hall (SUA, 1975) sau Fillomino ( Japonia, 2001)….

Cartea Marea carte de jocuri logice. 197 de probleme, enigme si ghicitori PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.