Home Carti PDF Margareta. Portretul Principesei Mostenitoare de Sandra Gatejeanu Gheorghe

[PDF] Margareta. Portretul Principesei Mostenitoare de Sandra Gatejeanu Gheorghe

Coperta Carte Margareta. Portretul Principesei Mostenitoare

Iti doresti sa citesti cartea Margareta. Portretul Principesei Mostenitoare scrisa de Sandra Gatejeanu Gheorghe si publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Curtea Veche

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Casa regala a editurii Curtea Veche si reprezinta o carte-album ce prezinta destinul in imagini, de la nastere pana in zilele noastre, al primei femei care va mosteni Coroana Romaniei. Pornind de la amintirile Altetei Sale Regale si apeland la documente, fotografii, obiecte personale, dar si lucruri ce fac parte din Colectia Regala, unele dintre ele prezentate aici in premiera, autoarea Sandra Gatejeanu Gheorghe ne vorbeste despre copilaria si adolescenta Principesei Mostenitoare, despre studiile si experienta comunitara, despre viata de familie, interesele si activitatile intreprinse de Principesa Margareta in folosul Romaniei…

Cartea Margareta. Portretul Principesei Mostenitoare in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.