Home Carti PDF Mari duhovnici ai neamului. Vol. 2

[PDF] Mari duhovnici ai neamului. Vol. 2

Coperta Carte Mari duhovnici ai neamului. Vol. 2

Iti doresti sa citesti cartea Mari duhovnici ai neamului. Vol. 2 publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Mari duhovnici ai neamului. Vol. 2

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Credeti in Dumnezeu, iubiti Biserica si ascultati de parinti si de pastori. Mergeti in viata pe singurul drum: smerenia. Faceti‑va un nume bun alaturi de Hristos. Rugati-va mult, cat mai mult. Veti fi liberi numai cand veti pasi cu iubire spre cei care va urasc! Ramaneti cu Dumnezeu in toata vesnicia…“ – avva Arsenie Papacioc„Nu putem pune inceput bun daca nu uram pacatul! Instrainarea aceasta de Dumnezeu aduce toate relele in lume. Dar sa nu ne amagim: de nu se va curata neamul acesta de patimi, Duhul Sfant nu va veni peste el! Insa de vom pune post si rugaciune, Dumnezeu nu va lasa vrajmasul sa se obrazniceasca.“ – avva Petroniu Tanasa„Cunoasterea lui Dumnezeu este o experienta personala: pe Dumnezeu nu-L poti cunoaste fara sa te cunosti pe tine insuti mai intai. Daca incepi sa te cunosti si sa vezi cine esti, il vei descoperi pe Dumnezeu intotdeauna. Pentru ca omul este icoana a lui Dumnezeu.“ – avva Roman Braga…

Cartea Mari duhovnici ai neamului. Vol. 2 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.