Home Carti PDF Mari duhovnici ai neamului. Vol. 3 de Sofian Boghiu

[PDF] Mari duhovnici ai neamului. Vol. 3 de Sofian Boghiu

Coperta Carte Mari duhovnici ai neamului. Vol. 3

Iti doresti sa citesti cartea Mari duhovnici ai neamului. Vol. 3 scrisa de Sofian Boghiu si publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Litera

Descriere completa: „Nu dispretuiesti ceea ce nu cunosti. Pe Dumnezeu foarte greu il intuiesc unii oameni. Nu crezi in Dumnezeu, atunci fii totusi rezervat, iar daca totusi esti in stare sa mai asculti si de altii, roaga-te sa ti se lumineze mintea, care, de cele mai multe ori, este imbacsita cu fel de fel de idei de-astea nastrusnice si fara Dumnezeu. Sa-i lumineze Dumnezeu si-atunci vor vedea deslusit aceste lucruri in jurul lor. Daca nu li se va intampla aceasta, vor ramane in ignoranta lor pana la sfarsitul vietii. Vor trai o viata urata aici, pe pamant, si in intuneric toata vesnicia lor – ca omul, odata nascut, nu mai moare.“ – avva Sofian Boghiu„Am dus o viata frumoasa, pentru ca am tinut seama de Dumnezeu; am dus o viata linistita, pentru ca am avut credinta in Dumnezeu; am dus o viata luminata, pentru ca m-am folosit de luminile de sus; am dus o viata cum ar fi bine sa o duca toti oamenii!“ – avva Teofil Paraian„Rugaciunea e hrana sufletului. Rugaciunea trebuie facuta cu gandul ca stai la rugaciune, ca doar nu pleci. Rugaciunea sa fie facuta cu gandul la Dumnezeu, aici e rugaciunea adevarata. Imprastierea mintii la rugaciune aduce raceala sufleteasca… Rugaciunea inimii se poate implini prin sfanta smerenie, prin post si credinta in Dumnezeu. Si atunci, daca omul o rosteste cu credinta, este posibil sa simta o bucurie mare.“ – avva Teofil Badoi„Atat raiul cat si iadul sunt deschise; intre ele se afla locul judecatii. Cine se judeca fara mila pe sine, cine se rascumpara pe sine din valtoarea pacatelor, cine isi marturiseste si recunoaste vinovatia sa, caindu‑se, acela va fi judecat cu blandete de catre Iisus Hristos si va trece de la moarte la viata si de pe pamant la cer.“ – avva Serafim Man..

Cartea Mari duhovnici ai neamului. Vol. 3 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.