Home Carti PDF Masaje pentru bebelusi

[PDF] Masaje pentru bebelusi

Coperta Carte Masaje pentru bebelusi

Iti doresti sa citesti cartea Masaje pentru bebelusi publicata de DPH? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Masaje pentru bebelusi

Editura: DPH

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Masaje pentru bebelusi – 35 de idei de masaj pentru copiii de 0-3 ani Este un fapt recunoscut ca masajul bebelusilor are numeroase binefaceri: instaleaza relaxarea, permite inlaturarea micilor dureri si contribuie la dezvoltarea unei legaturi… copil-parinte. In aceasta carte veti descoperi 35 de masaje care vor ajuta la dezvoltarea micutului vostru si la impartasirea impreuna a unor momente minunate de bucurie. Pentru fiecare situatie veti descoperi explicatii simple si clare, ilustrate pe secvente, pentru a efectua masaje delicate. O multitudine de masaje pentru un copil sanatos! Gilles Diederichs este muzicoterapeut, sofro-relaxolog si autor-compozitor. Lucreaza zilnic cu copii, pregateste formatori si personal pentru PMI (Protection maternelle et infantile), invatandu-i tehnici de relaxare, de yoga, de meditatie, de concentrare si de dezvoltare a motricitatiiustrate pe secvente, pentru a efectua masaje delicate….

Cartea Masaje pentru bebelusi PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.