Home Carti PDF Masina de cusut de Hristina Doroftei

[PDF] Masina de cusut de Hristina Doroftei

Coperta Carte Masina de cusut

Iti doresti sa citesti cartea Masina de cusut scrisa de Hristina Doroftei si publicata de Cartea Romaneasca? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Cartea Romaneasca

Descriere completa: Masina de cusut a Hristinei Doroftei este, in mod explicit, alta decat cea a mamei si a bunicii. La fel ca aceea din fraza celebra a contelui Lautréamont, este asezata mai curand pe o masa de disectie (pe alocuri, devenind ea insasi una) pe care sunt eviscerate traume, furii, nevroze si neputinte ale unor varste diferite, innadite cu toata libertatea capricioasa a memoriei. Incizia (emotionala si lingvistica a) acestor vivisectii (dar si registrul voluptatii pe care il practica, oarecum compensativ, in ciclul secund al cartii) demonstreaza ca Hristina Doroftei este, cu acest al doilea volum al ei, o poeta in deplinul sens al cuvantului, cu o voce inconfundabila. Sanda Cordos..

Cartea Masina de cusut in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.