Home Carti PDF Mate consolidare. Cls. VII. Partea II, ed. 6. 2017-2018 (negrila)

[PDF] Mate consolidare. Cls. VII. Partea II, ed. 6. 2017-2018 (negrila)

Coperta Carte Mate consolidare. Cls. VII. Partea II, ed. 6. 2017-2018 (negrila)

Iti doresti sa citesti cartea Mate consolidare. Cls. VII. Partea II, ed. 6. 2017-2018 (negrila) publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Mate consolidare. Cls. VII. Partea II, ed. 6. 2017-2018 (negrila)

Editura: Paralela 45

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Avizat M. E.N. conform O. M. nr. 3022/8. 01. 2018 Seria de lucrari MATE 2000 CONSOLIDARE, destinata claselor de gimnaziu, respecta toate cerintele programei scolare actuale de matematica referitoare la competente generale, competente specifice si continuturi, oferind sugestii metodologice dintre cele mai atractive. Astfel, pentru fiecare capitol din programa sunt prevazute: un text teoretic minimal si obligatoriu, ca rezumat al continuturilor invatarii propuse de programa scolara, care cuprinde: notiuni si relatii (introduse prin definitii si notatii corespunzatoare), proprietati (teoreme, propozitii etc.), metode (reguli de calcul, algoritmi de lucru etc.). Pentru a fi bine intelese si retinute de elevi, toate acestea sunt insotite de exemple si modele de rezolvari; un text teoretic neobligatoriu, destinat aprofundarii suplimentare de catre elevii capabili de performanta a continuturilor propuse de programa pentru obtinerea unor rezultate deosebite la concursuri si olimpiade scolare; activitati de consolidare a invatarii, pentru lucrul la clasa si pentru acasa (afterschool, homeschooling), care grupeaza tipuri foarte diverse de exercitii si probleme pe trei niveluri progresive: 1) intelegere; 2) aplicare si exersare; 3) aprofundare si performanta. Aceasta abordare didactica modulara permite aplicarea metodei interactive moderne de invatare centrata pe elev stiu / vreau sa stiu / am invatat; utilizarea algoritmilor si conceptelor matematice de baza in activitatea practica (matematica aplicata in viata cotidiana) ca metoda moderna de invatare; evaluari ale progresului invatarii prin teste de evaluare conforme cu standardele Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice. Lucrarea de fata se adreseaza in special elevilor care doresc sa consolideze atat continuturile prevazute de programa scolara prin exersarea unui numar mai mare si mai divers de exercitii si probleme, cat si sa aprofundeze continuturi suplimentare….

Cartea Mate consolidare. Cls. VII. Partea II, ed. 6. 2017-2018 (negrila) PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.