Home Carti PDF Mate Excelenta cls. XII Analiza Matematica Ed. 2

[PDF] Mate Excelenta cls. XII Analiza Matematica Ed. 2

Coperta Carte Mate Excelenta cls. XII Analiza Matematica Ed. 2

Iti doresti sa citesti cartea Mate Excelenta cls. XII Analiza Matematica Ed. 2 publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Mate Excelenta cls. XII Analiza Matematica Ed. 2

Editura: Paralela 45

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Conceptul de auxiliare diferentiate destinate invatarii matematicii, realizat de Editura Paralela 45, are ca punct culminant culegerile de excelenta – o realizare editoriala unica atat ca amploare, cat si ca noutate metodica si didactica. Aceste culegeri sunt ghiduri fundamentale pentru toate competitiile de matematica si, de ce nu, pentru o viitoare cariera de cercetare. Fiecare volum cuprinde temele cele mai insemnate care pot fi tratate de elevii talentati, de la clasa a V-a la clasa a XII-a, si fiecare capitol este prezentat de matematicieni cu mare experienta, nu numai in concursuri, dar si ca dascali. Sunt, dupa parerea mea, lucrari moderne care trebuie parcurse cu creionul in mana de catre elevi si profesori, cu acea curiozitate specifica celui ce doreste sa inteleaga si sa gaseasca noi cai de rezolvare. Prof. univ. dr. Radu Gologan…

Cartea Mate Excelenta cls. XII Analiza Matematica Ed. 2 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.