Home Carti PDF Matei Brunul (Top 10+)

[PDF] Matei Brunul (Top 10+)

Coperta Carte Matei Brunul (Top 10+)

Iti doresti sa citesti cartea Matei Brunul (Top 10+) publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Matei Brunul (Top 10+)

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Editia a II-aMatei Brunul a fost distins in anul 2012 cu Premiul literar „Augustin Fratila“, Premiul revistei Observator cultural, Premiul National de Proza al Ziarului de Iasi, Premiul pentru Proza al revistei Ateneu, Premiul special al publicului la Gala Industriei de Carte din Romania si a fost desemnat „Cartea anului“ de catre revista Contrafort. Romanul a aparut sau urmeaza sa apara in Franta, Bulgaria, Ungaria, Polonia si Macedonia. Un marionetist si marioneta sa devin captivi ai stalinismului romanesc, in cea mai dura perioada a lui. O poveste despre uitare, despre dragoste, despre naivitate, despre ura si iertare, despre pendularea intre adevarul personal si cel oficial. Desemnat „Cartea anului“ in mai multe randuri, de diverse publicatii si institutii culturale, romanul a atras nu doar interesul cititorilor romani, ci si al celor din strainatate, bucurandu-se de o foarte buna primire in spatiile in care a fost deja tradus….

Cartea Matei Brunul (Top 10+) PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.