Home Carti PDF Matematica. Clasa a XI-a. Exercitii si probleme

[PDF] Matematica. Clasa a XI-a. Exercitii si probleme

Coperta Carte Matematica. Clasa a XI-a. Exercitii si probleme

Iti doresti sa citesti cartea Matematica. Clasa a XI-a. Exercitii si probleme publicata de Carminis? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Matematica. Clasa a XI-a. Exercitii si probleme

Editura: Carminis

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Lucrarea de fata are la baza noul curriculum scolar, elaborat pentru clasa a XI-a, de tipul M1, ea fiind totodata in deplina concordanta cu manualul de matematica elaborat de aceiasi autori pentru clasa a XI-a, aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii. Culegerea este structurata in doua parti. Prima parte cuprinde enunturi, iar a doua parte cuprinde indicatii si raspunsuri pentru toate problemele propuse. Prima parte a lucrarii cuprinde exercitii si probleme structurate pe cele sase capitole ale programei scolare si anume: Multimea numerelor reale, Siruri de numere reale, Limite de functii, Functii continue, Functii derivabile, Reprezentarea grafica a functiilor. Fiecare capitol este precedat da un set de notiuni teoretice necesare in abordarea problemelor si exercitiilor. Pornind de la ideea ca analiza matematica este una dintre cele mai importante parti ale matematicii de liceu, dar si una dintre cele mai dificile, exercitiile si problemele alese sunt de toate gradele de dificultate, astfel incat sa permita atat fixarea cunostintelor de baza, cat si antrenarea in vederea obtinerii unor performante superioare in domeniu. In lucrare se gasesc frecvent seturi de teste de evaluare, care dau posibilitatea verificarii, o data in plus, a gradului de intelegere si aplicare a notiunilor studiate. Prezenta lucrare nu se substituie manualelor scolare, ci este un material auxiliar, folositor in completarea si aprofundarea problematicii analizei matematice studiate in clasa a XI-a….

Cartea Matematica. Clasa a XI-a. Exercitii si probleme PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.