Home Carti PDF Matematica de excelenta pentru concursuri, olimpiade si centre de excelenta. Clasa...

[PDF] Matematica de excelenta pentru concursuri, olimpiade si centre de excelenta. Clasa a 6-a

Coperta Carte Matematica de excelenta pentru concursuri, olimpiade si centre de excelenta. Clasa a 6-a

Iti doresti sa citesti cartea Matematica de excelenta pentru concursuri, olimpiade si centre de excelenta. Clasa a 6-a publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Matematica de excelenta pentru concursuri, olimpiade si centre de excelenta. Clasa a 6-a

Editura: Paralela 45

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Conceptul de auxiliare diferentiate destinate invatarii matematicii, realizat de Editura Paralela 45, are ca punct culminant culegerile de excelenta – o realizare editoriala unica atat ca amploare, cat si ca noutate metodica si didactica. Aceste culegeri sunt ghiduri fundamentale pentru toate competitiile de matematica si, de ce nu, pentru o viitoare cariera de cercetare. Fiecare volum cuprinde temele cele mai insemnate care pot fi tratate de elevii talentati, de la clasa a V-a la clasa a XII-a, si fiecare capitol este prezentat de matematicieni cu mare experienta, nu numai in concursuri, dar si ca dascali. Sunt, dupa parerea mea, lucrari moderne care trebuie parcurse cu creionul in mana de catre elevi si profesori, cu acea curiozitate specifica celui ce doreste sa inteleaga si sa gaseasca noi cai de rezolvare. prof. univ. dr. Radu Gologan…

Cartea Matematica de excelenta pentru concursuri, olimpiade si centre de excelenta. Clasa a 6-a PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.