Home Carti PDF Matematica de excelenta pentru concursuri, olimpiade si centre de excelenta. Clasa...

[PDF] Matematica de excelenta pentru concursuri, olimpiade si centre de excelenta. Clasa a 8-a

Coperta Carte Matematica de excelenta pentru concursuri, olimpiade si centre de excelenta. Clasa a 8-a

Iti doresti sa citesti cartea Matematica de excelenta pentru concursuri, olimpiade si centre de excelenta. Clasa a 8-a publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Matematica de excelenta pentru concursuri, olimpiade si centre de excelenta. Clasa a 8-a

Editura: Paralela 45

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Conceptul de auxiliare diferentiate destinate invatarii matematicii, realizat de Editura Paralela 45, are ca punct culminant culegerile de excelenta – o realizare editoriala unica atat ca amploare, cat si ca noutate metodica si didactica. Aceste culegeri sunt ghiduri fundamentale pentru toate competitiile de matematica si, de ce nu, pentru o viitoare cariera de cercetare. Fiecare volum cuprinde temele cele mai insemnate care pot fi tratate de elevii talentati, de la clasa a V-a la clasa a XII-a, si fiecare capitol este prezentat de matematicieni cu mare experienta, nu numai in concursuri, dar si ca dascali….

Cartea Matematica de excelenta pentru concursuri, olimpiade si centre de excelenta. Clasa a 8-a PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.