Home Carti PDF Matematica. Manual TC+CD (clasa a X-a)

[PDF] Matematica. Manual TC+CD (clasa a X-a)

Coperta Carte Matematica. Manual TC+CD (clasa a X-a)

Iti doresti sa citesti cartea Matematica. Manual TC+CD (clasa a X-a) publicata de Sigma? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Matematica. Manual TC+CD (clasa a X-a)

Editura: Sigma

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Matematica este stiinta care se adreseaza gandirii. Unii au invatat la matematica cum sa rezolve probleme, jongland cu reguli, axiome, teoreme. Altii au invatat sa gandeasca si sa se exprime ordonat, logic, altii si-au dezvoltat capacitatea de a percepe diverse dimensiuni ale lumii, de la cele invizibile pana la cele cosmice, iar altii au invatat sa creeze si sa aplice modele de calcul in cele mai variate activitati practice. Manualul nostru se adreseaza celor care vor si celor care trebuie sa invete sa gandeasca, indiferent ce latura a gandirii vor adopta. Imbinarea istoriei matematice cu elemente de teorie si probleme a caror tematica vizeaza diverse alte domenii (economie, fizica, medicina etc.) face ca temele prezentate sa poata fi asimilate cu usurinta de catre elevi, iar exemplele si exercitiile rezolvate si propuse sunt atent alese, urmarind intelegerea materialului teoretic. Problemele propuse sunt structurate pe diverse grade de dificultate si contribuie la insusirea elementelor teoretice. La sfarsitul fiecarui capitol sunt propuse teste de evaluare si probleme date la concursuri si examene scolare, iar la sfarsitul manualului exista o sectiune de evaluare finala, oferind modalitati de fixare a cunostintelor acumulate….

Cartea Matematica. Manual TC+CD (clasa a X-a) PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.