Home Carti PDF Maturitatea – Responsabilitatea de a fi tu insuti

[PDF] Maturitatea – Responsabilitatea de a fi tu insuti

Coperta Carte Maturitatea - Responsabilitatea de a fi tu insuti

Iti doresti sa citesti cartea Maturitatea – Responsabilitatea de a fi tu insuti publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Maturitatea – Responsabilitatea de a fi tu insuti

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Invataturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuti filosofi si lideri spirituali ai secolului XX, rastoarna tiparele clasice de gandire, provocandu-ne la o permanenta punere sub semnulintrebarii a certitudinilor si la un proces de constientizare de sine. Cartile din seria „OSHO“ prezinta viziunea acestuia privind cele mai importante probleme pe care si le pun oamenii interesati de stiinta transformarii de sine si de o spiritualitate adaptata la provocarile cotidiene ale vietii contemporane.„Maturitatea nu are nimic de a face cu experienta de viata. Are legatura cu calatoria launtrica, cu experientele interiorului. Cu cat omul patrunde mai adanc in sine, cu atat e mai matur. Cand a ajuns in centrul fiintei sale, e pe deplin matur. Dar in acel moment persoana dispare si ramane numai prezenta. Pentru mine, maturitatea este un alt nume al realizarii; omul a ajuns la implinirea potentialului sau.“OSHO…

Cartea Maturitatea – Responsabilitatea de a fi tu insuti PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.