Home Carti PDF Max si felinele de Moacyr Scliar

[PDF] Max si felinele de Moacyr Scliar

Coperta Carte Max si felinele

Iti doresti sa citesti cartea Max si felinele scrisa de Moacyr Scliar si publicata de Univers? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Univers

Descriere completa: Max si felinele este cea de-a doua carte tradusa la Editura Univers, a brazilianului de origine basarabeana Moacyr Scliar, dupa Razboiul din Bom-Fim. Desi scris in 1981, romanul a starnit controverse cand Yann Martel a castigat Booker Prize pentru cartea lui din 2001, Viata lui Pi, o poveste suspect de asemanatoare. Max, protagonistul lui Scliar, dorind sa fuga de represiunea nazista, ajunge sa rataceasca pe apele oceanului, neavand ca insotitor de bord decat un jaguar. Daca si cum reuseste sa supravietuiasca ramane sa aflati pe cont propriu…

Cartea Max si felinele in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.