Home Carti PDF Memomed 2012

[PDF] Memomed 2012

Coperta Carte Memomed 2012

Iti doresti sa citesti cartea Memomed 2012 publicata de Universitara? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Memomed 2012

Editura: Universitara

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aparitia Memomed 2012 reprezinta o noua premiera in literatura de specialitate, atat prin informatia actualizata cat si prin faptul ca, pentru prima data este integrat in lucrare un volum nou, dedicat fitoterapiei. Ajuns la cea de-a 18-a editie, Memomed 2012 este realizat de un prestigios colectiv de autori, sub coordonarea domnului Academician Prof. Dr. docent Dumitru Dobrescu. Memomed 2012 este structurat in trei volume: volumul 1, Memorator de farmacologie alopata; volumul 2, Memorator de fitoterapie; volumul 3, Ghid farmacoterapic alopat si homeopat. Hotararea de a adauga un al treilea volum dedicat fitoterapiei are la baza conceperea domeniului medicamentului in toata complexitatea lui. Memoratorul de farmacologie alopata, primul volum al lucrarii, este conceput sa acopere nevoia de informare a medicilor si farmacistilor, cu datele de uz curent privind medicamentele inregistrate din Romania. Este o editie revizuita si adaugita, cu informatii actualizate privind utilizarea corecta a medicamentelor Memoratorul de farmacologie alopata este intocmit pe structura farmacologica oferita de clasificarea ATC a medicamentelor, folosita ca document oficial de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii. Originalitatea celui de-al doilea volum, Memorator de fitoterapie, aflat la prima editie, consta in faptul ca materialul este structurat, pentru prima data in limba romana, conform cu clasificarea farmacologica a plantelor medicinale „Herbal ATC Index”, adoptata de Organizatia Mondiala a Sanatatii si care este o reproducere, adaptata pentru plantele medicinale, a „ATC Index”. Ca si terapia cu medicamente alopate (farmacoterapia alopata) si cea cu medicamente homeopate (farmacoterapia homeopata), care sunt ramuri ale farmacologiei alopate, respectiv homeopate, fitoterapia – terapia cu plante medicinale – este ramura a farmacologiei plantelor medicinale. Intocmirea Memoratorului de fitoterapie este o pledoarie pentru mentinerea plantelor medicinale in arsenalul terapeutic stiintific….

Cartea Memomed 2012 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.