Home Carti PDF Memorandum catre presedintele ales

[PDF] Memorandum catre presedintele ales

Coperta Carte Memorandum catre presedintele ales

Iti doresti sa citesti cartea Memorandum catre presedintele ales publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Memorandum catre presedintele ales

Editura: Institutul European

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Din cuprins: Un mandat de conducere; Arta persuasiunii; Asigurati-va ca aveti dreptate; apoi actionati; Locul Americii in secolul Asiei; Mandrie si prejudecata in Rusia si in Asia de Sud; Un singur Irak e de ajuns; Izolarea al-Qaida; Deasupra abisului infernal. Cand am ajuns in America la varsta de unsprezece ani, Harry Truman era presedinte. Cand urmatorul detinator al acestei functii isi va depune juramantul, voi avea saptezeci si unu de ani. Copil fiind, nu mi-ar fi trecut niciodata prin cap sa pun la indoiala spusele lui Truman. Presedintele vorbea pentru SUA, SUA simboliza adevarul. Am invatat de-a lungul anilor sa fiu mai critica, la fel ca majoritatea americanilor, unii chiar pana in punctul de a deveni nerespectuosi. Nu subscriu stilului lingusitor, dar cred ca ar trebui intr-adevar sa tinem cont de imensa dificultate a misiunii presedintelui ? Si de incomparabila istorie a functiei in sine. Sper ca noul sef de stat sa fie acela pentru care am votat si in care am un grad ridicat de incredere. Voi fi gata sa petrec in noaptea alegerilor, sa flutur bannere si sa chiui ca la unsprezece ani. Oricum, daca voi fi incantata sau dezamagita de rezultat este irelevant pentru acest memorandum, fiindca stiu ca, oricare ar fi acesta, voi spera ca viitorul presedinte sa fie atat de capabil in meseria sa pe cat este omeneste posibil. Voi dori ca presedintele sa ia decizii bune? Pentru binele meu, al copiilor mei si copiilor acestora, pentru tara noastra si pentru intreaga lume….

Cartea Memorandum catre presedintele ales PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.