Home Carti PDF Merg mai departe – mai puternica, mai sanatoasa, mai fericita de...

[PDF] Merg mai departe – mai puternica, mai sanatoasa, mai fericita de Giulia Nahmany

Coperta Carte Merg mai departe - mai puternica, mai sanatoasa, mai fericita

Iti doresti sa citesti cartea Merg mai departe – mai puternica, mai sanatoasa, mai fericita scrisa de Giulia Nahmany si publicata de For you? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: For you

Descriere completa: „Cartea aceasta este strigatul meu de victorie. Este fericirea ca visul meu de-o viata s-a implinit. Este bucuria ca, in sfarsit, am reusit! Si nu oricum, ci am infaptuit aceasta minune in cea mai neagra perioada a vietii mele, in anul de doliu de dupa pierderea mamei mele. Am invins, cine ar fi crezut asta?, chiar in anul in care mi-am ratacit sufletul plecat pe undeva, departe, in cautarea impacarii cu soarta ce mi-a rapit omul cel mai bun si mai frumos pe care mi-a fost dat sa-l intalnesc vreodata: mama. Cartea aceasta insumeaza in paginile ei povestea aceasta simpla, dar in esenta atat de complicata a regasirii mele.“ – fragment Cartea este o sursa de inspiratie pentru toti cei care trec prin perioade dificile in viata, care au nevoie de un sprijin moral, de un sfat constructiv si de o directie corecta pentru a depasi problemele momentului si a deveni mai increzatori in propriile forte. Volumul este dedicat regretatei mame a autoarei, doctor Daniela Drapel Nahmany, si include aprecieri emotionante oferite de oameni dragi autoarei si cunoscuti publicului, precum Andreea Marin, Maia Morgenstern, Eugen Cristea, Alice Nastase Buciuta…

Cartea Merg mai departe – mai puternica, mai sanatoasa, mai fericita in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.