Home Carti PDF Mesaje. Ghid practic pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare

[PDF] Mesaje. Ghid practic pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare

Coperta Carte Mesaje. Ghid practic pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare

Iti doresti sa citesti cartea Mesaje. Ghid practic pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare publicata de ALL? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Mesaje. Ghid practic pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare

Editura: ALL

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Ghid practic pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare Toti cei care vor parcurge acest ghid practic vor comunica mai eficient si vor deveni ascultatori mai buni. Volumul de fata a ajutat deja mii de cititori sa dezvolte relatii mai bune cu prietenii si membrii familiei, cu colegii de serviciu si partenerii de viata. Comunicarea este o abilitate fundamentala pentru viata, la fel de importanta ca abilitatile cu ajutorul carora ne castigam existenta. Capacitatea de exprimare ne influenteaza considerabil gradul de fericire. Cand cineva nu stapaneste arta de a comunica, unul sau mai multe aspecte ale existentei sale se afla in dezechilibru. Atunci cand comunicam eficient, reusim sa legam si sa pastram relatii de prietenie, suntem apreciati la locul de munca, copiii ne respecta si ne acorda incredere. Aceasta carte reuneste cele mai importante abilitati de comunicare intr-un singur volum. Aspectele teoretice sunt prezentate pe scurt si ilustrate cu suficiente exemple si exercitii ca cititorii sa poata incepe exersarea abilitatilor pe care doresc sa le dobandeasca. Invatand sa ii intelegem pe cei din jur si sa ne comunicam ideile mai limpede, dobandim deprinderi care ne vor imbunatati viata pe toate planurile. Interpretam limbajul trupului Dezvoltam abilitati pentru comunicarea in cuplu Negociem si rezolvam conflicte Comunicam cu membrii familiei Gestionam interactiunile din cadrul grupului Vorbim cu copiii Ne perfectionam abilitatea de a vorbi in public Ne pregatim pentru un interviu de angajare Lucrarea este structurata in 6 parti: I. Abilitati de baza (Ascultarea, Dezvaluirea sinelui, Exprimarea) II. Abilitati avansate (Limbajul corporal, Paralimbajul si metamesajele, Manevrele defensive, Analiza tranzactionala si clarificarea limbajului) III. Abilitati de comunicare in situatiile de conflict IV. Abilitati sociale V. Abilitati de comunicare in cadrul familiei VI. Comunicarea in relatii publice…

Cartea Mesaje. Ghid practic pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.