Home Carti PDF Metoda de 30 de zile. Programul de slabire care face posibila...

[PDF] Metoda de 30 de zile. Programul de slabire care face posibila perfectiunea (Include DVD cu programul de exercitii)

Coperta Carte Metoda de 30 de zile. Programul de slabire care face posibila perfectiunea (Include DVD cu programul de exercitii)

Iti doresti sa citesti cartea Metoda de 30 de zile. Programul de slabire care face posibila perfectiunea (Include DVD cu programul de exercitii) publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format PDF sau in format fizic apasand butonul de mai jos. Ultimul pret pe care l-a avut aceasta carte a fost 31.99 lei, dar pentru a afla pretul actual iti recomandam sa il verifici aici! Pe langa formatul PDF, formatul ePub sau Mobi a inceput sa fie din ce in ce mai folosit in special pentru cartile care sunt citite de pe tableta, mobil sau ereader.

Citeste Cartea Metoda de 30 de zile. Programul de slabire care face posibila perfectiunea (Include DVD cu programul de exercitii)

Informatii utile despre Metoda de 30 de zile. Programul de slabire care face posibila perfectiunea (Include DVD cu programul de exercitii)

Editura: Litera

Pret Vechi: 48.07 lei

Pret Nou: 31.99 lei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Obtine corpul perfect in doar o luna!Cunoscuta drept cea care a modelat corpurile unor vedete precum Madonna, Stella Mc Cartney si Gwyneth Paltrow, Tracy Anderson a stabilit standardele de frumusete pentru milioane de femei ce le iau drept model pe aceste celebritati. Metoda sa include trei programe de cate 10 zile de exercitii pentru conturarea muschilor, exercitii cardiovasculare complementare si un regim alimentar ce pune accentul pe alimente bogate in nutrienti si fibre, eliminand astfel „vinovatii“ ingrasarii pe calea cea mai rapida si mai sanatoasa. Urmand aceasta metoda, vei afla ca este intr-adevar posibil sa-ti reinventezi silueta. Fii pregatita sa-ti transformi visele in realitate!…