Home Carti PDF Metodologia Q

[PDF] Metodologia Q

Coperta Carte Metodologia Q

Iti doresti sa citesti cartea Metodologia Q publicata de Comunicare.ro? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Metodologia Q

Editura: Comunicare.ro

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Autorul propune cititorilor un volum de pionierat in literatura de specialitate din Romania: o introducere in „metodologia Q“ sau „Q-Sort“, concept de cercetare elaborat in anul 1935 de fizicianul si psihologul William Stephenson, prin care este relevat gradul de subiectivitate implicat in orice situatie, cum ar fi judecatile estetice, interpretarile poetice, atitudinile politice, cu ajutorul uneia dintre cele mai performante tehnici statistice, analiza factoriala. Se regasesc in aceasta carte si exemple de implementare a metodologiei Q in cercetarea de marketing si publicitate, precum si in politica si in marketingul politic. Desi privita la inceput cu neincredere, metodologia Q a cistigat in ultimii ani teren in majoritatea stiintelor sociale, facindu-si astazi loc si in programa universitara de la noi….

Cartea Metodologia Q PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.