Home Carti PDF Mici poeme cu… probleme

[PDF] Mici poeme cu… probleme

Coperta Carte Mici poeme cu... probleme

Iti doresti sa citesti cartea Mici poeme cu… probleme publicata de Corint? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Mici poeme cu… probleme

Editura: Corint

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Am ales acesta abordare poetica a aritmeticii cu scopul de a trezi afectiunea si interesul tau, cititorule, pentru rezolvarea problemelor prin toate metodele, intr-un dialog destins cu cifrele care-si cauta necontenit locul printre rigorile logicii. Fiecare poezie se doreste a fi o povestioara menita sa incante, sa tulbure si sa limpezeasca, in cele din urma, tainele intrebarilor ale caror raspunsuri vin, uneori, pe cai intortocheate, dar totdeauna cu un final placut. Dezlegand astfel cateva „mistere“ ale calculelor, vei fi ajuns deja sa deschizi triumfator ABC-ul matematicii, a carei logica este presarata subtil pe taramul dintre privirile tale mereu iscoditoare si darnicia cu care iti ofera companie natura….

Cartea Mici poeme cu… probleme PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.