Home Carti PDF Miezul verii. Scene de viata provinciala

[PDF] Miezul verii. Scene de viata provinciala

Coperta Carte Miezul verii. Scene de viata provinciala

Iti doresti sa citesti cartea Miezul verii. Scene de viata provinciala publicata de Humanitas Multimedia? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Miezul verii. Scene de viata provinciala

Editura: Humanitas Multimedia

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Reintors in Africa de Sud dupa studiile in America si Europa, John Coetzee locuieste cu tatal lui in cea mai modesta locuinta a cartierului rezidential Tokai. Traind din expediente, barbatul acum matur se izoleaza tot mai mult de semeni, dar aceasta insingurare da nastere cartilor, caci detasarea aparenta ascunde o privire atenta si lucida. Personajul-scriitor Coetzee nu mai este insa observat de naratorul dedublat, ca in primele doua volume ale trilogiei Scene de viata provinciala: istoria sa este acum reconstituita de un exeget al operei sale; acesta recompune, din marturiile celor care l-au cunoscut, dar nu au reusit niciodata sa-l inteleaga pe John, portretul unei sensibilitati exacerbate, ce nu-si mai gaseste alinarea nici in spatiul edenic al fermei bunicilor, nici alaturi de femeile in fata carora a indraznit sa-si dea jos masca taciturna. Fiecare interviu – catusi de putin magulitor la adresa subiectului comun, uneori chiar socant – descopera o noua fateta a personalitatii si destinului lui Coetzee, ori le completeaza pe celelalte, fara a-i intregi insa niciodata portretul….

Cartea Miezul verii. Scene de viata provinciala PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.