Home Carti PDF Mila 2.0. Nimeni nu stie ce fel de creatura este

[PDF] Mila 2.0. Nimeni nu stie ce fel de creatura este

Coperta Carte Mila 2.0. Nimeni nu stie ce fel de creatura este

Iti doresti sa citesti cartea Mila 2.0. Nimeni nu stie ce fel de creatura este publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Mila 2.0. Nimeni nu stie ce fel de creatura este

Editura: Nemira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Mila nu ar fi trebuit sa isi aminteasca niciodata trecutul ei sau sa afle ce se ascunde inauntrul ei. Ea nu ar fi trebuit sa descopere niciodata ca s-a „nascut“ intr-un laborator secret si ca a fost dotata cu puteri supraomenesti. Dar cand la usa ei apare un grup de oameni mascati care vor sa fure tehnologia ascunsa in ea, nu are alta sansa decat sa fuga pentru a ramane in viata. Nu poate avea incredere in nimeni. Ei vor face orice pentru a o captura si viata tuturor celor care ii sunt dragi este pusa in pericol.„Poveste de dragoste intre adolescenti si superthriller de spionaj, Mila 2. 0 pune o multime de intrebari despre umanitate, razboi si inteligenta artificiala, insa cea care m-a tinut cu sufletul la gura pana la ultima pagina a fost eroina, care ma trimite cu gandul la suspansul de tip James Bond.“ – Marissa Meyer…

Cartea Mila 2.0. Nimeni nu stie ce fel de creatura este PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.