Home Carti PDF Minighid de crestere a capitalului. Formula trasnet pentru a gasi oportunitati...

[PDF] Minighid de crestere a capitalului. Formula trasnet pentru a gasi oportunitati excelente de investitii

Coperta Carte Minighid de crestere a capitalului. Formula trasnet pentru a gasi oportunitati excelente de investitii

Iti doresti sa citesti cartea Minighid de crestere a capitalului. Formula trasnet pentru a gasi oportunitati excelente de investitii publicata de Publica? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Minighid de crestere a capitalului. Formula trasnet pentru a gasi oportunitati excelente de investitii

Editura: Publica

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte este publicata la editura Publica. Pentru a castiga bani in mediul de afaceri dinamic de astazi, trebuie sa investiti in companii care fac fata cu brio presiunii sustinute a competitiei. Dar cum puteti identifica precis companiile care sunt foarte bune astazi si au datele necesare pentru a ramane foarte bune si in anii urmatori?Raspunsul la aceasta intrebare il reprezinta avantajele competitive, sau santurile de aparare economice. Asa cum castelele medievale erau inconjurate de santuri cu apa pentru a-i tine pe dusmani la distanta, santurile de aparare economice protejeaza rentabilitatile inalte ale capitalului de care se bucura cele mai prospere companii din lume. Daca puteti descoperi companiile care au santuri de aparare, si daca le puteti cumpara actiunile la preturi rezonabile, veti incepe sa construiti un portofoliu de afaceri solide care va vor mari sansele de a obtine rezultate bune pe piata de capital….

Cartea Minighid de crestere a capitalului. Formula trasnet pentru a gasi oportunitati excelente de investitii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.