Home Carti PDF Minighid de investitii cu dividende mari. O formula sigura pentru profituri...

[PDF] Minighid de investitii cu dividende mari. O formula sigura pentru profituri garantate

Coperta Carte Minighid de investitii cu dividende mari. O formula sigura pentru profituri garantate

Iti doresti sa citesti cartea Minighid de investitii cu dividende mari. O formula sigura pentru profituri garantate publicata de Publica? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Minighid de investitii cu dividende mari. O formula sigura pentru profituri garantate

Editura: Publica

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: In Minighid de investitii cu dividende mari, Chuck Carlson, expert in actiuni care ofera dividende, le prezinta investitorilor avizi de dividende un plan de actiune. Veti afla cum sa evitati capcanele, sa gasiti oportunitati si sa construiti un portofoliu care genereaza dividende mari si sigure cu usurinta, prin intermediul formulei DMS (Dividende Mari si Sigure). Daca aveti un oarecare spirit de aventura, Carlson va ofera ce va doriti si va va invata cum sa gasiti dividende mari si sigure provenind din actiunile straine, actiuni preferentiale, FIT-uri, trusturi de investitii imobiliare si altele. Plina de observatii si sfaturi practice, aceasta resursa de nadejde: contine instrumente simple, strategii si recomandari pentru gasirea dividendelor mari si sigure; va ajuta sa alcatuiti un portofoliu complet, care va aduce bani din dividende in fiecare luna; va arata care sunt actiunile ce platesc cele mai mari dividende, incluzand datele de incasare a platilor; si multe altele….

Cartea Minighid de investitii cu dividende mari. O formula sigura pentru profituri garantate PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.