Home Carti PDF Minighid de mutari castigatoare in piata de capital

[PDF] Minighid de mutari castigatoare in piata de capital

Coperta Carte Minighid de mutari castigatoare in piata de capital

Iti doresti sa citesti cartea Minighid de mutari castigatoare in piata de capital publicata de Publica? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Minighid de mutari castigatoare in piata de capital

Editura: Publica

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „De ce este atat de buna aceasta carte? Deoarece Peter Schiff are bun simt si exprima cu sinceritate ceea ce gandeste. Cu o claritate admirabila, sarcasm si critica bine tintita la adresa Fed-ului si a altor factori politici de decizie, el ne explica cauzele si consecintele crizei financiare actuale si cum sa investim inteligent pentru a ne proteja si chiar spori capitalul. Schiff intelege limpede ca o schimbare importanta a echilibrului economic si politic al lumii este pe punctul sa aiba loc si ca o astfel de modificare are nevoie de gandire neconventionala si strategii noi de investitii.“ – Marc Faber, editor Gloom Boom & Doom Report „Peter Schiff intelege situatia financiara actuala mai bine decat majoritatea profesionistilor de pe Wall Street. Investitorii – cu sau fara experienta – vor fi primii beneficiari ai experientei sale pe pietele de capital.“ – Jim Rogers, autorul cartii A Gift to My Children….

Cartea Minighid de mutari castigatoare in piata de capital PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.