Home Carti PDF Miracolul telomerilor. Noua stiinta a pastrarii tineretii

[PDF] Miracolul telomerilor. Noua stiinta a pastrarii tineretii

Coperta Carte Miracolul telomerilor. Noua stiinta a pastrarii tineretii

Iti doresti sa citesti cartea Miracolul telomerilor. Noua stiinta a pastrarii tineretii publicata de Lifestyle Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Miracolul telomerilor. Noua stiinta a pastrarii tineretii

Editura: Lifestyle Publishing

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: V-ati intrebat vreodata de ce unele persoane de saizeci de ani arata si se simt ca unele de patruzeci si vice-versa? Pe langa ceilalti factori cunoscuti care afecteaza imbatranirea si imbolnavirea, dr. Elizabeth Blackburn a descoperit telomeraza, enzima care hraneste si intregeste telomerii, protectorii mostenirii noastre genetice. Lungimea si sanatatea telomerilor sunt esentiale pentru sanatatea si longevitatea organismului uman. Cartea ne arata ca exercitiile fizice, calitatea somnului, alimentatia si chiar anumite substante chimice ne afecteaza profund telomerii si ca stresul cronic, gandurile negative, relatiile tensionate si chiar mediul social in care traim au efecte negative asupra acestora. Inspirandu-se din ultimele cercetari stiintifice, autoarele prezinta liste de alimente sanatoase pentru telomeri, propun tipuri de exercitii fizice si mentale prin care sa ne protejam de stres si informatii despre cum sa ne protejam copiii astfel incat acestia sa nu dezvolte telomeri scurti. Este prima carte care explica modul in care imbatranim la nivel celular si cum putem sa ne pastram sanatatea cromozomilor si a celulelor prin schimbari simple ale stilului de viata. „Aceasta carte este revolutionara prin faptul ca transforma modul in care gandim despre sanatate, boala si moarte, prezentandu-ne o imagine extraordinara a imbatranirii sanatoase. Importanta acestei carti nu poate fi subliniata indeajuns.” – Dr. Dean Ornish, autor al bestsellerului The Spectrum, fondator si presedinte al Institutului de Medicina Preventiva „O sinteza exceptionala de factori biologici si psihosociali care cresc longevitatea prin efectul pe care il au asupra telomerilor. Aceste noi progrese ale cunoasterii ingaduie oamenilor sa aiba o viata mai lunga si mai sanatoasa.” – Albert Bandura, profesor emerit la Universitatea Stanford Dr. Elizabeth Blackburn a primit in 2009 Premiul Nobel pentru Medicina, impreuna cu doi colegi, pentru descoperirea telomerazei si a rolului telomerilor in procesul im…

Cartea Miracolul telomerilor. Noua stiinta a pastrarii tineretii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.