Home Carti PDF Misteriul Invierii in Lumina Antroposofiei

[PDF] Misteriul Invierii in Lumina Antroposofiei

Coperta Carte Misteriul Invierii in Lumina Antroposofiei

Iti doresti sa citesti cartea Misteriul Invierii in Lumina Antroposofiei publicata de Univers Enciclopedic Gold? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Misteriul Invierii in Lumina Antroposofiei

Editura: Univers Enciclopedic Gold

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte a aparut la editura Univers Enciclopedic Gold, in colectia Initieri. Cartea reprezinta o marturie despre profunzimea intelegerii evenimentelor de la rascrucea vremurilor la care se poate ajunge pe baza cercetarii spirituale a lui Rudolf Steiner. Prin succesiunea lor aceste evenimente: Pastele invierea inaltarea la Cer si Rusaliile constituie o unitate un organism viu. Consideratiile asupra tainei Sambetei Mari – punte intre cei doi poli ai Misteriului de pe Golgota (moartea si invierea) – s-au nascut din reunirea evenimentelor din Vinerea Mare si Duminica Pastelui. In Addenda lucrarii autorul abordeaza o problema controversata privind esenta aparitiei stigmatelor sfinte si intelegerea lor din punct de vedere antroposofic….

Cartea Misteriul Invierii in Lumina Antroposofiei PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.