Home Carti PDF Misterul regelui. Despre scris

[PDF] Misterul regelui. Despre scris

Coperta Carte Misterul regelui. Despre scris

Iti doresti sa citesti cartea Misterul regelui. Despre scris publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Misterul regelui. Despre scris

Editura: Nemira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Intr-un fel profund personal, Stephen King pune sub lupa literatura. A lui si a altora. Vine cu trusa de instrumente a scriitorului. Plus lista de lecturi obligatorii. Plus teme pentru acasa. Plus secvente de viata privata si episoade dintr-un trecut neocolit de senzatii tari, trecutul unui scriitor admirat de milioane de cititori. Plus nenumarate idei despre literatura si mastile ei, despre fictiune si fortele ei, despre cititori si dorintele lor. Pe scurt, Misterul regelui. Despre scris este una dintre cele mai influente carti despre literatura si cum se face ea din ultimele decenii.„Combinatie fascinanta de autobiografie si eseu, Misterul regelui. Despre scris este o calatorie foarte personala printre cartile si filmele care l-au inspirat pe extraordinarul scriitor Stephen King, o incursiune in metodele lui de lucru, care ii va inspira fara indoiala pe scriitorii aspiranti din lumea intreaga.“ – Publishing News…

Cartea Misterul regelui. Despre scris PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.