Home Carti PDF Monica Lovinescu in documentele Securitatii 1949–1989

[PDF] Monica Lovinescu in documentele Securitatii 1949–1989

Coperta Carte Monica Lovinescu in documentele Securitatii 1949–1989

Iti doresti sa citesti cartea Monica Lovinescu in documentele Securitatii 1949–1989 publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Monica Lovinescu in documentele Securitatii 1949–1989

Editura: Humanitas

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Din 1949, cand refuza recomandarile Legatiei Republicii Populare Romane la Paris, Monica Lovinescu alege, de fapt, sa inceapa o lupta care nu se va sfarsi decat odata cu prabusirea regimului comunist, in 1989. In cei patruzeci de ani de exil, nici pierderea mamei, nici dorul de tara nu i-au frant rezistenta. Resorturile care i-au permis sa respinga, o viata intreaga, compromisul, indiferent de consecinte, raman aproape imposibil de explicat. Cronicile din seria Undelor scurte, departe de a fi fost doar „gazetarie vorbita“, continua sa reprezinte un punct de reper pentru cititorul care isi (re) descopera trecutul recent si ne ofera, totodata, masura unui om care a ales o viata in afara totalitarismului comunist, dedicata nu propriei persoane, ci tarii in care libertatea devenise, dupa 1947, o amintire….

Cartea Monica Lovinescu in documentele Securitatii 1949–1989 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.