Home Carti PDF Mort si-ngropat, Vampirii Sudului, Vol. 9

[PDF] Mort si-ngropat, Vampirii Sudului, Vol. 9

Coperta Carte Mort si-ngropat, Vampirii Sudului, Vol. 9

Iti doresti sa citesti cartea Mort si-ngropat, Vampirii Sudului, Vol. 9 publicata de Leda? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Mort si-ngropat, Vampirii Sudului, Vol. 9

Editura: Leda

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Pentru Sookie Stackhouse fiecare zi inseamna o noua aventura. Si nici nu e de mirare, daca ne gandim ca ea are o legatura de sange cu seful vampirilor, este prietena a haitei locale de varcolaci, lucreaza pentru un barbat teriantrop si are un frate varcolac-pantera… Varcolacii si teriantropii hotarasc acum sa-si dezvaluie existenta in fata oamenilor obisnuiti. Si tot acum, o crima misterioasa pune intreaga comunitate pe jar, mai ales ca victima este o persoana cunoscuta si trupul mu tilat este gasit in parcarea barului unde lucreaza Sookie. Si ca lucrurile sa fie si mai complicate, apar si alte fiinte supranaturale care se pregatesc de lupta. Iar Sookie ajunge un ostatic mult prea uman in lupta lor…

Cartea Mort si-ngropat, Vampirii Sudului, Vol. 9 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.