Home Carti PDF Mostenirea (al patrulea volum al ciclului Eragon – Mostenirea)

[PDF] Mostenirea (al patrulea volum al ciclului Eragon – Mostenirea)

Coperta Carte Mostenirea (al patrulea volum al ciclului Eragon - Mostenirea)

Iti doresti sa citesti cartea Mostenirea (al patrulea volum al ciclului Eragon – Mostenirea) publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Mostenirea (al patrulea volum al ciclului Eragon – Mostenirea)

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: A inceput cu Eragon… Si se incheie cu Mostenirea. Nu cu mult timp in urma, Eragon, Biruitorul Umbrei, Calaretul Dragonului, nu era decat un biet baiat de fermier, iar dragonul sau, Saphira, doar o piatra albastra in padure. Acum, soarta unei intregi civilizatii se afla pe umerii lor. Lungi perioade de antrenament si lupte au adus cu ele victorii si speranta, dar si pierderi ingrozitor de dureroase. Si, cu toate acestea, adevarata lupta inca nu a inceput: trebuie sa-l infrunte pe Galbatorix. Iar cand o vor face, vor trebui sa fie suficient de puternici pentru a-l invinge. Si daca ei nu vor reusi, nu va mai exista altcineva. Nu va mai exista o a doua sansa. Calaretul si dragonul sau au ajuns mai departe decat ar fi indraznit cineva sa spere. Dar vor reusi ei sa-l rastoarne pe maleficul rege si sa reinstaureze dreptatea in Alagaesia? Si, daca da, cu ce pret?…

Cartea Mostenirea (al patrulea volum al ciclului Eragon – Mostenirea) PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.