Home Carti PDF Mowgli. Povestiri din Cartea Junglei

[PDF] Mowgli. Povestiri din Cartea Junglei

Coperta Carte Mowgli. Povestiri din Cartea Junglei

Iti doresti sa citesti cartea Mowgli. Povestiri din Cartea Junglei publicata de Corint? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Mowgli. Povestiri din Cartea Junglei

Editura: Corint

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Editura Corint Junior va propune un titlu special din literatura pentru copii: Mowgli. Povestiri din Cartea Junglei. Volumul intr-o forma grafica de exceptie aparut la Corint Junior in noua colectie Povesti ilustrate este o adaptare de Maxime Rivere dupa Cartea Junglei si A doua carte a junglei. Ilustratiile apartin lui Justine Brax. Asa incep aventurile lui Mowgli, puiul de om crescut printre lupi si animalele junglei. Maxime Rovere ne propune o noua adaptare, care, fidela textului original al lui Rudyard Kipling, ne apropie de povestea integrala a lui Mowgli, dar si a lui Baloo, Bagheera si Shere Khan. Redescoperiti o poveste clasica adusa la viata de ilustratii poetice si luminoase, realizate de Justine Brax….

Cartea Mowgli. Povestiri din Cartea Junglei PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.