Home Carti PDF Muzzy. Curs multilingvistic (contine DVD-ROM) – Vol. 21

[PDF] Muzzy. Curs multilingvistic (contine DVD-ROM) – Vol. 21

Coperta Carte Muzzy. Curs multilingvistic (contine DVD-ROM) - Vol. 21

Iti doresti sa citesti cartea Muzzy. Curs multilingvistic (contine DVD-ROM) – Vol. 21 publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Muzzy. Curs multilingvistic (contine DVD-ROM) – Vol. 21

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cursul reprezinta un program de invatare rapida a limbilor straine, marele sau merit fiind chiar acela ca functioneaza cu aceeasi eficienta si in randul copiilor sau al adolescentilor, dar si in randul adultilor. Copilul tau va invata cele mai importante cuvinte din cinci limbi straine: engleza, franceza, italiana, franceza, germana. Concepte despre sanatate, timp, sentimente, zilele saptamanii, oameni si locuri, despre cum sa se imbrace, despre familie si prieteni, despre viata de… acasa si sute de alte cuvinte si fraze, care reprezinta baza vocabularului oricarei limbi a lumii. Cursul multilingvistic cuprinde: 15 carti cu DVD, care prezinta o poveste antrenanta cu personaje simpatice, sustinuta de desene animate si de un vocabular cu peste 500 de cuvinte uzuale in fiecare limba. Muzzy interactiv cuprinde 15 carti cu CD: peste 1. 000 de exercitii si de jocuri pe calculator. Cerintele de rezolvare sunt subtitrate in limba romana. De-a lungul timpului, cursul lingvistic Muzzy a castigat o serie de premii importante: Parents Choice Award, iParenting Media Award, Duke of Edinburgh Prize, Media and Methods, Featured Product: Wall Street Journal, American Association of Teachers of German, Best Product: Smart Kid Online, Worlddidac Award, Le Journal Fran├žais….

Cartea Muzzy. Curs multilingvistic (contine DVD-ROM) – Vol. 21 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.