Home Carti PDF Natasele. Noua retea mondiala a comertului sexual

[PDF] Natasele. Noua retea mondiala a comertului sexual

Coperta Carte Natasele. Noua retea mondiala a comertului sexual

Iti doresti sa citesti cartea Natasele. Noua retea mondiala a comertului sexual publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Natasele. Noua retea mondiala a comertului sexual

Editura: Humanitas

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Natasele“ sunt cele mai cautate marfuri pe care Europa de Est le-a exportat dupa caderea Cortinei de Fier si nu sunt neaparat rusoaice. Amatorii de delicii exotice le pot gasi in toata lumea. Nimeni nu face distinctia dintre ele si femeile care au ales sa practice prostitutia. Se aseamana, umbla la fel de provocator imbracate, sunt la fel de aspru judecate. Insa nimeni nu stie sau nimanui nu-i pasa ca ele sunt victimele unor retele de traficanti care le ademenesc cu promisiunea ca in strainatate vor lucra ca dansatoare sau cameriste. Odata plecate de acasa, descopera realitatea inspaimantatoare: agresiuni, violuri, abuzuri din partea unor proxeneti lacomi care vor sa-si recupereze inzecit banii cu care le-au cumparat, indiferenta si complezenta din partea clientilor si a politistilor corupti. Victor Malarek, ziarist de investigatie, a mers pe firul acestor retele care au reinventat sclavia si a scris o carte in care descoperim ca printre „Natase” se afla multe femei traficate din Romania, iar printre cei care ar trebui sa le scoata din ghearele proxenetilor se afla politisti si oficiali corupti….

Cartea Natasele. Noua retea mondiala a comertului sexual PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.