Home Carti PDF Nevoia de miracol. Fenomenul pelerinajelor in Romania contemporana

[PDF] Nevoia de miracol. Fenomenul pelerinajelor in Romania contemporana

Coperta Carte Nevoia de miracol. Fenomenul pelerinajelor in Romania contemporana

Iti doresti sa citesti cartea Nevoia de miracol. Fenomenul pelerinajelor in Romania contemporana publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Nevoia de miracol. Fenomenul pelerinajelor in Romania contemporana

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Patru ani, douazeci si doua de pelerinaje individuale, plus doua pelerinaje in grup, cu microbuzul, la manastiri din Dobrogea, din imprejurimile Bucurestiului, de la Iasi, Suceava sau Nicula. Adevarate studii de teren, elaborate in urma discutiilor cu persoane implicate direct si indirect in organizarea pelerinajului, preoti, jurnalisti, forte de ordine, pompieri, comercianti de obiecte religioase si, desigur, pelerini. Rezultatul este un volum fascinant care abordeaza universul pelerinajului prin mai multe chei de interpretare: randul de asteptare, hrana rituala, femininul arhetipal, mass-media, politica si pelerinajele, miracolele si minunile, turismul, religia populara. Prin toate acestea, autorul – care afirma flaubertian: le pelerin, c’est moi! – ne dezvaluie o Romanie profunda, reala, fara fard si iluzii desarte….

Cartea Nevoia de miracol. Fenomenul pelerinajelor in Romania contemporana PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.