Home Carti PDF New Proficiency in English

[PDF] New Proficiency in English

Coperta Carte New Proficiency in English

Iti doresti sa citesti cartea New Proficiency in English publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre New Proficiency in English

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: La fel ca in matematica, intr-o limba straina acuratetea poate fi obtinuta doar printr-o practica indelungata. Pentru cel ce doreste sa atinga competenta si performanta in acest puzzle, doar familiarizarea cu o varietate de aspecte ale limbii ii poate garanta acest lucru. Nivelul avansat in utilizarea limbii engleze presupune evitarea capcanelor limbii si alegerea variantei corecte, in fiecare dintre cele patru abilitati luate in considerare. New Proficiency in English constituie cu siguranta un ghid in aceasta calatorie dificila, dar provocatoare in labirintul limbii engleze, ajutandu-l pe cel ce invata sa gaseasca cuvantul potrivit intr-un anumit context, in functie de regulile gramaticale sau lexicale. Lucrarea este insotita de un caiet cu solutiile exercitiilor. (Key to Exercises: 115×165 mm, 72 p.)Cuprins: Spelling and Pronunciation Reading Comprehension The Right Verbal Form Rephrasing Multiple Choice Language Traps The Fitting Word Cloze Exercises Thematic Vocabulary Word Building…

Cartea New Proficiency in English PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.