Home Carti PDF Nicio clipa Portasar

[PDF] Nicio clipa Portasar

Coperta Carte Nicio clipa Portasar

Iti doresti sa citesti cartea Nicio clipa Portasar publicata de Cartea Romaneasca? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Nicio clipa Portasar

Editura: Cartea Romaneasca

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Doua lumi se contin una pe alta, in mod paradoxal, in acest roman, ca in experimentele grafice ale lui Escher. Prima este lumea voluntarului care, intorcindu-se cu armata romana din Cehoslovacia in 1945, se indragosteste de Mnuska, pe care o cauta multi ani mai tirziu. A doua este lumea lui Lucas, copil, apoi adolescent, care imagineaza un paradis artificial de o nesfirsita naivitate. Acest tarim construit, Portasar, o incercare sui-generis in literatura romana, e intemeiat pe stabile armonii baroce, asupra carora planeaza amenintari dodecafonice. De-a lungul acestei carti surprinzatoare, razboiul, boala si povestea de dragoste isi pastreaza, chiar si in ocaziile cind sint parodiate, o dureroasa monumentalitate….

Cartea Nicio clipa Portasar PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.