Home Carti PDF Nick si Tesla in laboratorul de inalta tensiune

[PDF] Nick si Tesla in laboratorul de inalta tensiune

Coperta Carte Nick si Tesla in laboratorul de inalta tensiune

Iti doresti sa citesti cartea Nick si Tesla in laboratorul de inalta tensiune publicata de Nemi? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Nick si Tesla in laboratorul de inalta tensiune

Editura: Nemi

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Un roman cu electromagneti, alarme pentru hoti si alte dispozitive pe care le puteti construi si voi Simpatici si inventivi, Nick si Tesla sunt doi frati gemeni de 11 ani, isteti foc si priceputi nevoie mare la stiinte, electronica si intratul in bucluc. Cand parintii lor pleaca in mod neasteptat intr-o enigmatica misiune de serviciu, cei doi sunt trimisi sa stea pe timpul verii cu unchiul lor Newt (pe numele complet Newton Galileo Holt), un savant genial. Si putin trasnit. Bine, putin mai mult trasnit. Insa nu dureaza mult pana cand Nick si Tesla isi incep propria aventura misterioasa si se apuca sa faca in laboratorul unchiului Newt tot felul de masinarii extravagante ca sa iasa din incurcaturi, cum ar fi o pisica-robot, o alarma pentru hoti sau un dispozitiv mobil de urmarire….

Cartea Nick si Tesla in laboratorul de inalta tensiune PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.