Home Carti PDF Nivelul ridicat al colesterolului

[PDF] Nivelul ridicat al colesterolului

Coperta Carte Nivelul ridicat al colesterolului

Iti doresti sa citesti cartea Nivelul ridicat al colesterolului publicata de Univers Enciclopedic Gold? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Nivelul ridicat al colesterolului

Editura: Univers Enciclopedic Gold

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Astazi, tot mai multi oameni prezinta niveluri crescute ale colesterolului. Valorile crescute ale acestuia pot provoca multe afectiuni, cum sunt bolile cardiovasculare. Cartea ofera informatii complete si competente pentru determinarea nivelului grasimilor din sange, pentru depistarea dezechilibrului din metabolismul acestora, precum si despre tratamentul si necesitatea schimbarii stilului de viata, in cazul diagnosticarii bolii. Ce este colesterolul in general?Este obligatorie vizita la medic cand colesterolul este crescut?Ce optiuni de tratament exista?Cum putem influenta noi insine, in mod activ, nivelul ridicat al grasimilor din sange?Informatiile, sfaturile si sugestiile se adreseaza persoanelor care, indiferent de varsta, din numeroase motive prezinta risc de imbolnavire….

Cartea Nivelul ridicat al colesterolului PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.