Home Carti PDF Noul cod rutier – (intrebari si raspunsuri + curs legislatie +...

[PDF] Noul cod rutier – (intrebari si raspunsuri + curs legislatie + lege: categorile A, B, BE)

Coperta Carte Noul cod rutier - (intrebari si raspunsuri + curs legislatie + lege: categorile A, B, BE)

Iti doresti sa citesti cartea Noul cod rutier – (intrebari si raspunsuri + curs legislatie + lege: categorile A, B, BE) publicata de Radulescu? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Noul cod rutier – (intrebari si raspunsuri + curs legislatie + lege: categorile A, B, BE)

Editura: Radulescu

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: NOUL COD RUTIER – (intrebari si raspunsuri +curs legislatie + lege: categorile A, B, BE) este o carte de legislatie completa ce cuprinde atat cursul de legislatie, cat si ordonanta, regulamentul si chestionarele necesare pentru verificarea cunostintelor. Bonus CD – cel mai bun program de simulare a examenului. Facilitati program: simulare examen, chestionare pe capitole, antrenament chestionare, analiza progres si pregatire teoretica. Editura Radulescu pune un accent deosebit pe studierea aprofundata a regulilor de circulatie si formarea unei conduite preventive – coordonate esentiale pentru siguranta traficului rutier. Lucrarea de fata, realizata in deplina concordanta cu norma juridica actuala, ofera solutia completa pentru promovarea cu punctaj maxim a examenului teoretic in vederea obtinerii permisului de conducere….

Cartea Noul cod rutier – (intrebari si raspunsuri + curs legislatie + lege: categorile A, B, BE) PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.