Home Carti PDF O istorie a artei moderne. Tot ce trebuie sa stii despre...

[PDF] O istorie a artei moderne. Tot ce trebuie sa stii despre ultimii 150 de ani

Coperta Carte O istorie a artei moderne. Tot ce trebuie sa stii despre ultimii 150 de ani

Iti doresti sa citesti cartea O istorie a artei moderne. Tot ce trebuie sa stii despre ultimii 150 de ani publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre O istorie a artei moderne. Tot ce trebuie sa stii despre ultimii 150 de ani

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Fost director la Tate Gallery, Will Gompertz explica arta moderna pe intelesul tuturor. Istoria sa acopera curentele si marii artisti de la preimpresionism pana in prezent, fara sa recurga la jargonul istoricilor de arta, chiar si atunci cind in joc sint tehnicile utilizate sau subiectele abordate. Nu lipsesc contextele mai largi in care trebuie plasati artistii si operele lor, detaliile biografice si intreaga anecdotica ce le insoteste. De la nuferii lui Monet la floarea-soarelui pictata de van Gogh, de la cutiile de supa ale lui Andy Warhol la rechinii murati ai lui Damien Hirst, aflati povestile din spatele capodoperelor, faceti cunostinta cu artistii si descoperiti secretul artei moderne….

Cartea O istorie a artei moderne. Tot ce trebuie sa stii despre ultimii 150 de ani PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.