Home Carti PDF O istorie a lumii in 10 si 1/2 capitole

[PDF] O istorie a lumii in 10 si 1/2 capitole

Coperta Carte O istorie a lumii in 10 si 1/2 capitole

Iti doresti sa citesti cartea O istorie a lumii in 10 si 1/2 capitole publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre O istorie a lumii in 10 si 1/2 capitole

Editura: Nemira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Istoria nu e ceea ce s-a intamplat. Istoria e ceea ce ne spun istoricii ca s-a intamplat. A existat un tipar, un plan, o miscare, o extindere, un mars pentru democratie; exista o tapiserie, un flux al evenimentelor, o naratiune complexa, conectata, explicabila.“O istorie a lumii in 10 si 1/2 capitole face parte din colectia Babel a editurii Nemira si prezinta o viziune revizionista a istoriei, un triumf al inteligentei, vervei si talentului, o pala de vant in panzele celor dispusi sa conteste totul si sa nu accepte nimic. Julian Barnes va plimba de pe continentele sufletului pe cele ale mintii cu dibacia, siguranta si flerul corabierilor din vechime. Frison initiatic, situatii-limita, foraj in adancurile fiintei, traume, orori si, din cand in cand, un dram de nadejde purtat pe aripile unei vietati diafane. La nicio agentie de turism nu veti gasi o oferta de acest tip. Niciun vanzator de vacante nu va sti sa va vorbeasca despre o asemenea calatorie….

Cartea O istorie a lumii in 10 si 1/2 capitole PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.